Wie zijn wij?

Cyril Loohuis

Zo'n 20 jaar geleden ben ik zelfstandig adviseur gestart. Daarvoor was ik werkzaam in de techniek.
Het assurantievak was mij niet vreemd. Mijn familie is altijd werkzaam geweest in deze branche. Enkele jaren nadat mijn vader met pensioen ging besloot ik de stap te wagen. In het begin heb ik mij veel bezig gehouden op de pensioen markt. Vanaf de start ben ik een allround adviseur geweest. Deze afwisseling geeft mij veel voldoening.
Op dit moment besteed ik de meeste tijd aan hypotheek bemiddeling/advies en schade bemiddeling/advies.

Als Erkend Financieel/Hypotheek advieseur ga ik uitdagingen niet uit de weg. Het na ieders tevredenheid oplossen van lastige dossiers geeft mij veel voldoening. Mijn technische/automatiserings-kennis uit mijn voorgaande loopbaan geeft mij veel voordelen. Hierdoor heb ik mijn kantoor met maatwerk software kunnen automatiseren. Dit levert onder andere veel tijdwinst op, dit betekent meer tijd voor het advies.

In het dagelijkse leven sport ik graag. Hockey en hardlopen en tafeltennis zijn sporten die ik regelmatig beoefen.

Wat doen wij?

Dienstenwijzer en dienstverleningsdocument (DVD)

FIDAK Financiële Dienstverlening is een financiële dienstverlener die valt onder de Wet op het financieel toezicht (Wft). In deze wet is onder meer geregeld dat wij onze klanten met een dienstenwijzer moeten informeren over onze financiële dienstverlening. In dit document kunt u snel en overzichtelijk de belangrijkste zaken van onze dienstverlening lezen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Op 1 januari 2013 is het provisieverbod op het verlenen van financiële diensten ingegaan. Met de komst van het provisieverbod zijn verschillende nieuwe regels van kracht, onder andere de eisen die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt aan het Dienstverleningsdocument (DVD).
De diensten die een instelling aanbiedt moeten hierin helder en begrijpelijk worden beschreven voor onze (toekomstige) klanten. Door de wetgever is ervoor gekozen de AFM nadere regelgevende bevoegdheden te geven om het dienstverleningsdocument te standaardiseren en daar in de toekomst toezicht op te houden. Dit betekent dat u de dienstverleningsdocumenten van alle financieel dienstverleners eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

- Algemene voorwaarden  algemenevoorwaarden
- Dienstenwijzer 
- Vergelijkingskaart Hypotheek   hypotheek_vergelijkingskaart
- Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen (lijfrente, spaarverzekering, beleggen)  vermogen_vergelijkingskaart
- Vergelijkingskaart Risico's afdekken (ORV, uitvaart, AOV en betalingsbescherming)  risico's_vergelijkingskaart