FIDAK Financiële Dienstverlening is een assurantiekantoor gevestigd in Enschede dat staat voor een onafhankelijke zakelijke benadering. Persoonlijke betrokkenheid heeft bij ons een hoge prioriteit.
Deze site biedt u als klant of kandidaat de mogelijkheid om informatie te vergaren over ons bedrijf. Zo hebben we getracht om op een heldere manier duidelijk te maken op welke terreinen ons kantoor bemiddelt dan wel adviseert.
Verder kunt u rechtstreeks wijzigingen doorgeven, schade melden, formulieren downloaden of rechtstreeks verzekeringen berekenen en afsluiten.
Als Erkend Financieel, Erkend Hypotheekadviseur voorzien wij u graag van advies. Wij gaan vaak net even iets verder daar waar anderen stoppen.

[Afspraak maken]
Onze advisering en bemiddeling

Met kwalificaties voor Particuliere- Zakelijke schade, Vermogen, Inkomen, Hypotheken en Kredieten.
Omdat een hypotheek een zeer persoonlijk en complex product is, bestaat er geen standaard hypotheek advies. Het is dan ook noodzakelijk dat uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen goed worden geïnventariseerd, zodat aan de hand hiervan een goed advies kan worden gegeven. Wanneer u bezig bent zich te oriënteren op de huizenmarkt en voornemens heeft om een huis te kopen, of als u wilt weten of uw hypotheek nog wel aan de huidige normen voldoet, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk en deskundig advies.
Wij zijn aangesloten bij een inkooporganisatie, dit heeft voor u als voordeel dat u altijd kunt kiezen uit een ruim assortiment van hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen we u een aanbieding geven met lage maandlasten. Wij verzorgen ook graag de aankoopbemiddeling voor u. Wij ondersteunen u vanaf het moment dat u een leuk huis heeft gezien tot het passeren van de akten bij de notaris.

Onze partners

logo aegon logo arag logo ardanta logo asr logo blg logo defam logo dela logo dexxi logo interbank logo financielemakelaar logo florius logo idm logo onderlinge logo onvz logo saa logo sns logo taf logo vereende logo voogd logo yarden logo weassist